Au rămas cu 20 de jucători

Rapidul ramas cu doar 20 de jucatori in lot, in conditiile in care Radu Lutac (foto) si Ciprian Nastasiu au fost cedati pana in vara la Sporting. “Sunt tineri si important pentru ei este sa aiba meciuri in picioare. Una este doar sa te antrenezi la Liga a II-a si alta este sa joci la Liga a III-a”, a spus antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Tehnicianul sucevean recunoaste ca are un lot subtire la dispozitie, tinand cont ca Rapidul a pierdut in aceasta pauza trei jucatori de baza, este vorba de Florin Plamada, Daniel Balan si Cornel Cainari, iar in locul lor a venit un singur jucator cu pretentii certe la titularizare: Constantin Ferariu. “Intr-adevar, avem un lot subtire, dar poate mai aducem macar doi jucatori. Mai avem nevoie de un mijlocas si de un atacant, dar totul depinde de bani”, a precizat Ted.

Lotul formatiei sucevene este format in acest moment din urmatorii jucatori: Catalin Pascal, Andrei Arteni – portari, Ionut Dutica, Cristian Spatar, Constantin Ferariu, Radu Sava, Vasile Vitu, Dorin Semeghin, Razvan Bagu, Claudiu Velescu, Vlad Stanescu, Andrei Fedorovici, Ciprian Sumanariu, Andrei Cerlinca, Catalin Golofca, Alex Ioancea, Costel Arotaritei, Ionut Plamada, Iulian Ionesi si Mircea Negru. Dintre acestia, 4 nu au bifat niciun macar un minut la nivelul Ligii a II-a.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. Alooooooooooooooooo, Rapidule amintesteti ca portarul Andrei Arteni a fost imprumutat pana in iarna, de asemenea dupa stiinta mea ati incalcat Regulamentului de Organizare a Activității Fotbalistice cu privire la folosirea unor jucatori ce apartin de drept altei echipe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *