Au prins finalele la Reşița

Inotatorii clubului local Css 3 Suceava au participat la finele saptamanii trecute la Campionatele Nationale de Natatie rezervate copiilor intre 10-11 ani, competitia fiind gazduita de bazinul olimpic din municipiul Resita.

Chiar daca nu au urcat pe podiumul de premiere, sportivii pregatiti de Cezar Moscaliuc si-au trecut in cont cinci prezente in finale si au ocupat locul 18 in clasamentul general pe echipe. Performera delegatiei sucevene a fost Antonia Nitu, care a terminat pe locul 6 in finala de 50 de metri bras si pe locul 8 in cea de 100 de metri liber, acolo unde a egalat de altfel si un record sucevean ce data de acum zece ani. O prestatie meritorie a avut si Calin Stafie, care a ocupat pozitia a 5-a in proba de 100 de metri spate, in vreme ce Stefan Catargiu si-a trecut in cont doua locuri 6 in probele de 100 de metri liber si 50 de metri fluture. Din lotul deplasat de clubul Css 3 in Banat au mai facut parte sportivii Alexandru Mateiciuc, Paul Rebenciuc si Alexandru Bodnar.

Timpii realizati de sportivii nostrii sunt recorduri personale, timpi foarte valorosi, majoritatea in apropierea podiumului de premiere. Aceste performante incununeaza efortul pe care micii inotatori il depun zilnic la antrenamentele desfasurate in bazinul Scolii nr. 3 din Suceava. Speram sa continue pregatirea in acelasi mod, chiar si cu mai multa daruire acolo unde se poate, pentru ca la viitoarele Campionate Nationale sa reusim sa urcam pe podium”, a precizat antrenorul Cezar Moscaliuc.

Campionatele Nationale de Natatie de la Resita au adunat la start circa 370 sportivi de la 46 cluburi din tara.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au prins finalele la Reşița"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*