Au primit primul salariu

Handbaliștii suceveni și-au primit în această săptămână salariile aferente lunii ianuarie. Anunțul a fost făcut de managerul Petru Ghervan, care a precizat că banii au fost asigurați de sponsorii privați ai echipei locale de handbal, printr-un credit bancar.

“În ultima sedință a Consiliului de Administrație s-a decis, ca în aceste luni de la începutul anului, când nu putem conta pe fondurile nerambursabile de la autorităților locale, să intervină componenta privată. Astfel, printr-un credit bancar făcut și care va fi acoperit în totalitate de sponsorii echipei, s-a reușit achitarea salariilor pe luna ianuarie. E vorba de salariile curente”, a explicat managerul Petru Ghervan, care a precizat că restanțele financiare pe care handbaliștii suceveni le mai au de încasat de anul trecut vor începe să fie achitate din luna aprilie, odată cu aprobarea fondurilor nerambursabile de la Primărie.

Petru Ghervan a anunțat și programul competițional pe care Universitatea îl va urma în luna martie, până la întreruperea Ligii Naționale. Astfel, meciurile de campionat cu Știința Bacău și HC Odorhei, ambele pe teren propriu, au rămas în mod firesc bătute în cuie pe 2, respectiv 9 martie. În schimb, gruparea suceveană a solicitat Federației reprogramarea meciurilor cu Politehnica Timișoara (deplasare) și Dinamo București (acasă) pentru 26 martie, respectiv 10 aprilie, asta în condițiile în care pe 16 și 23 martie, “studenții” vor disputa cele două manșe din sferturile de finală ale Cupei Challenge, contra turcilor de la Ankara Spor. “Sper ca atât Federația, cât și cei de la Timișoara să accepte”, a precizat managerul Universității.

În altă ordine de idei, doi dintre componenții Universității, este vorba de portarul George Șelaru și interul Florin Acatrinei au fost convocați în lotul lărgit al echipei naționale a României pentru dubla pe care tricolorii au programată la începutul lunii aprilie în compania Belarusului, în preliminarile pentru Campionatul European din 2014.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close