Au perfectate 6 amicale

A inceput numaratoarea inversa si la Bucovina Radauti. Dupa doua luni de vacanta, antrenorul Lucian Burlacu va suna luni dupa-amiaza adunarea in vedere inceperii pregatirilor pentru returul Ligii a 3-a.

In primele zile de la reunire, “galben-albastrii” se vor antrena pe stadionul Municipal, perioada in care gruparea radauteana va organiza si cateva trialuri in vederea completarii lotului de jucatori.

Incepand cu data de 31 ianuarie, Bucovina isi va muta tabara la Sucevita, pentru un stagiu centralizat de pregatire ce se va intinde pe durata a opt zile. Dupa acest cantonament montan, Ionesi si compania vor reveni la Radauti, urmand ca, pana la startul sezonului de primavara, programat pentru data de 8 martie, sa dispute mai multe meciuri de verificare. In acest sens, conducerea clubului a perfectat deja sase jocuri amicale: doua cu Sporting Suceava, doua cu Fcm Dorohoi si cate unul cu Stiinta Miroslava si FC Pojorata.

In privinta campaniei de transferuri, “galben-albastrii” nu au inca niciun nume nou in dreptul achizitiilor, capitol unde conducerea clubului radautean a renuntat la ideea aducerii fundasului Iliuta Tugui, in conditiile in care acesta a preferat sa se prezinte la antrenamentele divizionarei secunde Rapid Suceava.

Prezent marti, la Federatie, la sedinta cu delegatii echipelor de Liga a 3-a, managerul Manuel Costache nu-si face insa griji nici in privinta campaniei de achizitii, nici in ceea ce priveste retrogradarea. “Suntem in discutii cu cativa jucatori, dar mai asteptam cateva zile pentru a vedea ce transferuri putem concretiza. Ne asteapta un retur destul de greu, pentru ca unele echipe s-au intarit. In acelasi timp, mai toate cluburile intampina mari probleme financiare”, a spus Manuel Costache.

In urma sedintei de la Casa Fotbalului, a fost confirmat faptul ca, la sfarsitul sezonului 2012-2013, din campionatul Ligii a 3-a urmeaza sa retrogradeze formatiile care se vor clasa pe locurile 11, 12 si 13, precum si patru dintre cele sase echipe care vor încheia competitia pe locul 10. Dupa prima jumatate a campionatului, Bucovina Radauti ocupa locul 8 in clasamentul seriei intai, la sase puncte de prima pozitie pasibila de retrogradare. In prima etapa a returului, trupa antrenata de Lucian Burlacu joaca la Panciu.

Exit mobile version