Au obosit “lupii” ?

Cetatea beneficiază de un atu în confruntarea de sâmbătă cu Petrolul Ploieşti. Formaţia prahoveană a disputat miercuri un meci restant de campionat şi este de aşteptat ca la ora disputării meciului de pe Areni, jucătorii să nu fie recuperaţi 100%.

Petrolul Ploieşti a întâlnit miercuri în deplasare Farul Constanţa într-un meci contând pentru etapa a patra. Partida s-a încheiat cu o remiză albă, rezultat ce nu ajută niciuna dintre echipe. Antrenorul Cetăţii, Ioan Radu, recunoaşte că meciul prahovenilor de la mijlocul săptămânii va conta în economia jocului de sâmbătă, însă nu decisiv.

“Sigur ca un joc isi pune amprenta, fiindca este un efort, acum depinde si de conditiile de refacere pe care le au. Cei de la Ploiesti dupa meciul cu Farul vin direct la Suceava, deci au timp suficient sa se refaca. Oricum nu trebuie sa ne bazam pe avantajul acesta”, a declarat Ioan Radu.

Jucătorii suceveni nu sunt interesaţi însă de situaţia adversarilor.

“Cred ca cel mai bine este sa ne gandim la noi si dupa asta la echipele cu care jucam. Daca noi jucam bine nu stiu cata importanta are felul in care evolueaza adversarul”, a completat atacantul Cetatii, Clement Palimaru.

foto: Liga2.ro

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au obosit “lupii” ?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*