Au înotat spre trofeu

Bazinul de inot al Scolii generale nr.3 din Suceava a gazduit, la finele saptamanii trecute, cea de a 18-a editie a Cupei Bucovina la natatie. Organizat de Asociatia Judeteana de Natatie în parteneriat cu Consiliul Judetean Suceava si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, concursul a reunit peste 200 de sportivi de la 14 cluburi din intreaga tara. In clasamentul final, Clubul Sportiv Scolar 3 Suceava a ocupat prima pozitiei, urmat de VipSanGym Piatra Neamt si Liceul cu Program Sportiv Baia Mare.

Printre performerii delegatiei sucevene s-au numarat Lisa Munteanu (13 ani), Teodor Marchitan (12 ani), Antonia Nitu (10 ani) si Sebastian Croitor (9 ani), toti patru obtinand titlul de cel mai bun sportiv / sportiva la categoria de varsta la care au concurat. Desi au avut un numar egal de puncte cu castigatorii acestui titlu, alti doi inotatori suceveni, Diana Lissov si Stefan Catargiu, au ratat “la mustata” trofeul, dupa ce au fost departajati de marii laureati prin intermediul tabelei internationale de punctaj.

Prezent la competitie, directorul DJST Suceava, Cezar Moscaliuc a precizat ca “rezultatele excelente pe care le-au obtinut sportivii de la CSS 3 Suceava la Cupa Bucovinei ii indeamna sa viseze si la una sau mai multe medalii la campionatele nationale care se vor desfasura peste aproximativ o luna.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au înotat spre trofeu"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*