Au încheiat anul fără victorie

Csm Suceava a terminat anul competitional pe zero in dreptul victoriilor din clasament, dupa ce a pierdut toate cele trei meciuri disputate la sfrasitul saptamanii trecute pe patinoarul din Brasov, in cel de-al doilea turneu de calificare din cadrul Campionatului National de hochei rezervat echipelor de juniori sub 16 ani.

Deplasata sub Tampa din postura de ocupanta a ultimului loc, dupa disputarea primului turneu de calificare in Superliga U16, trupa pregatita de antrenorul Constantin Curelar a cedat vineri, in primul etapa a competitiei, cu scorul de 4-8, in fata gazdelor de la Acs Corona Brasov. In runda de sambata, tehnicianul sucevean a ales sa-si menajeze o parte dintre titulari, astfel ca bucovinenii au pierdut fara drept de apel, scor 0-9, in fata liderului clasamentului Css Steaua Bucuresti. In ultima zi a turneului, Csm Suceava a disputat un joc de totul sau nimic in compania celor de la Cs Husky Bucuresti. Desi a condus pe tabela de marcaj cu scorul de 2-0 in debutul meciului si cu 4-3 in ultima repriza, echipa lui Constantin Curelar s-a vazut egalata la 4-4 cu cateva secunde inainte de finalul timpului regulamentar. In prelungiri, chiar daca au avut superioritate numerica pe gheata, hocheistii suceveni au clacat din nou pe final, pierzand in cele din urma intalnirea cu scorul de 4-5.

Clasament:
1. Steaua Bucuresti 6 6 0 38-6 18p
2. Corona Brasov 6 4 2 28-15 12p
3. Husky Bucuresti 6 2 4 19-32 5p
4. Csm Suceava 6 0 6 10-42 1p

Primele doua clasate in grupa preliminara, Css Steaua Bucuresti si Acs Corona Brasov s-au calificat in Superliga Campionatului National U16, unde vor mai participa si granzii de la Css Gheorgheni si Css Miercurea Ciuc.

Exit mobile version