Au început duelul în play-out

Csm Suceava a bifat o victorie si o infrangere in cele doua jocuri disputate la sfarsitul saptamanii trecute in fata gruparii CS Husky Bucuresti, in play-out-ul Campionatului National de hochei pentru echipele U16.

Desi in primele doua turnee ale sezonului regulat au pierdut de fiecare data in fata formatiei bucurestene, scoruri 3-8 si 4-5, hocheistii suceveni au aratat o alta fata in dubla desfasurata sambata si duminica pe gheata patinoarului “Mihai Flamaropol”. Astfel, trupa antrenata de Constantin Curelar a inceput perfect meciul de sambata, reusind sa conduca dupa prima repriza cu scorul de 2-0. Echipa suceveana si-a facut norma de doua goluri si in actul secund, incheiat cu un avantaj de un gol, scor 4-3. Bucurestenii au replicat spre finalul timpului regulamentar, cand au reusit sa restabileasca egalitatea la 4-4 si sa trimita astfel meciul in prelungiri. Tabela de marcaj a ramas insa neschimbata dupa minutele suplimentare, asa ca s-a trecut la loviturile de departajare, unde hocheistii suceveni s-au impus cu 3-1. Cs Husky si-a luat revansa in meciul de duminica, restabilind egalitatea la general, dupa ce a trecut de suceveni cu scorul de 6-5.

In aceste conditii, ocupanta locului 5 in clasamentul final va fi stabilita la jumatatea lunii februarie pe gheata patinoarului din Galati, acolo unde va desfasura meciul decisiv dintre Csm Suceava si Cs Husky.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *