Au început antrenamentele

Boxerii suceveni au început pregătirle pentru primele competiţii din acest an. Antrenorul Doru Iftime îsi pune cele mai multe speranţe în Lăcrămioara Perijoc, sportivă care face parte şi din Lotul Naţional al României.

Pentru a se acomoda cât mai repede cu condiţiile de la lotul naţional, Lăcrămioara Perijoc s-a pregătit cu o parte dintre colegi şi în perioada sărbătorilor de iarnă. Prima competiţie din calendarul Federaţiei Române de Box este Campionatul Naţional Feminin, programat în perioada 12-18 februarie, la Buzău. În scurt timp, va urma Cupa României pentru juniori, tineret şi seniori, după care se vor desfăşura Campionaţele Nationale.

“Avem sportivi tineri, care trebuie să se perfecţioneze în meciurile de pregătire şi verificare pe care le vom efectua înaintea competiţiilor oficiale. Anul trecut ne-am depăşit cele două obiective, obţinând două medalii la Campionatele Naţionale şi a treia la Cupa României. Anul acesta contăm pe două medalii, la Campionatul Naţional şi la Cupa României”, a declarat antrenorul Doru Iftime.

Pe lângă rezultatele Lacrămioarei Perijoc, în 2011, CSM Suceava a mai obţinut o medalie de argint prin cadetul Nicu Bodnar. Antrenorul Doru Iftime speră ca şi în acest an să aibă parte de astfel de surprize. Printre pariurile tehnicianului sucevean se numără Andrei Comaţchi, Robert Ciocan, Cătălin Bălan, Andrei Iaşcu, Răzvan Donisa şi Sebastian Alucăi. Doru Iftime speră ca în 2012 să primească cel puţin aceeaşi finanţare de la municipalitate ca şi anul trecut.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au început antrenamentele"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*