Au mai rămas 16 echipe

Editia a VI-a a Cupei Cartierelor debutat vineri, pe terenul Iulius Mall, cu meciurile din cadrul fazei preliminariilor. La capatul a trei zile de jocuri, la turneul final de la finele acestei saptamani s-au calificat 16 echipe, 8 de la amatori – Bebados George Enescu, Cavalerii Nordului Burdujeni, Rangers Burdujeni, Lopatarii 69 Burdujeni, Rai Caffe Obcini, Linda Ecotil Burdujeni, Atletico Marasesti si Drunkards Burdujeni, plus alte 8 de profesionisti – Gunners of Bardan Obcini, Pisicii Marasesti, Adistal Burdujeni, Pit Stop Itcani, Euro Express Full Obcini, Avastar-Eco Optic Centru, Florconstruct Itcani si Railex, ultima din postura de campioana en-titre.

Echipele calificate, atat cele de amatori cat si cele de profesionisti, vor fi impartite in doua grupe a cate patru echipe prin intermediul unei trageri la sorti ce va avea loc miercuri, la ora 19.00, in sala de conferinte situata la etajul 1 in Iulius Mall. Turneul final va debuta vineri dupa amiaza, cu meciurile primei etape din faza grupelor. Competitia va continua sambata, cu restul meciurilor din faza grupelor, urmand ca duminica sa aiba loc semifinalele, finalele si Super Cupa Cartierelor.

Lansata în urma cu cinci ani de siteul GazetaSV.ro, Cupa Cartierelor la fotbal s-a dovedit una dintre cele mai populare întreceri sportive organizate la nivelul municipiului Suceava. La primele cinci editii ale competitiei au luat parte in total aproximativ 2.000 de participanti, cu vârste cuprinse între 14 si 40 de ani. Si in acest an, Cupa Cartierelor va reuni, pe terenul Iulius Mall aproape 400 de participanti, care se vor bate pentru trofeelor pus la bataie de organizatori pe parcursul a circa 50 de ore de fotbal. Editia din acest an este organizata impreuna cu Iulius Mall, Intersport, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Suceava, Federatia Romana “Sportul pentru Toti”, Asociatia Judeteana de Fotbal, Rai Caffe si City Pub.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

5 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *