Au luat zece medalii la naționalele școlare

Inotatorii cluburilor sucevene s-au intors cu zece medalii de la Campionatul National Scolar, competitie care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Resita, in prezenta a peste 300 de copii cu varsta cuprinsa intre 12 si 14 ani.

Performera delegatiei a fost Ioana Ursu (12 ani), sportiva de la CSS Suceava reusind sa cucereasca patru medalii de aur în probele de 50 si 100 metri liber, 50 si 100 metri spate, precum si una de argint în proba de 50 metri fluture.

Oana Sauciuc a reusit sa câstige o medalie de bronz în proba de 50 metri bras, Ingrid Sofronea a ocupat locul sase in proba de 50 metri bras, Petriana Popovici a incheiat pe locul sapte la 50 si 100 metri liber, si la 100 metri bras, iar Paul Panait a terminat pe pozitia a opta in proba 100 metri fluture.

În probele pe echipe, CSS Suceava a obtinut doua medalii de aur în probele de 4×50 metri mixt si 4×50 metri liber, fiind aproape sa doboare recordurile nationale prin Ioana Ursu, Oana Sauciuc, Ingrid Sofronea si Petriana Popovici.

Vreau sa-mi felicit sportivii pentru aceste rezultate remarcabile si sa le urez succes în competitiile viitoare. Multumim celor care sunt alaturi de noi de fiecare data, conducerea Liceului cu Program Sportiv din Suceava, conducerii scolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, domnului director de la CSU Suceava, Sorin Rata, domnului Catalin Bunduc si Victoria 21 Gym, Mado si doamnei psiholog Irina Babau”, a declarat antrenorul Cezar Moscaliuc.

CSS Gura Humorului s-a remarcat la nationalele scolare prin Ilinca Axentioi, medaliata cu argint in proba de 100 de metri fluture si cu bronz la 100 liber.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au luat zece medalii la naționalele școlare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*