Au luat 21 de medalii la etapa regională

Inotatorii suceveni s-au intors cu 21 de medalii de la etapa regionala a Campionatului National pentru cadeti ce s-a desfasurat in weekend la Bacau.

Performerul delegatiei sucevene a fost Calin Moscaliuc (13 ani – foto), inotatorul legitimat la clubul CSU Suceava reusind sa obtina nu mai putin de cinci medalii de aur in probele de 100 si 400 de metri liber, 100 de metri spate, 100 de metri fluture si 200 de metri mixt. Colegul sau de club, Ionut Socoliuc s-a impus in proba de 100 de metri bras, a terminat pe locul secund in probele de 100 si 400 de metri liber si a cucerit medalia de bronz la 200 de metri mixt.

In intrecerea fetelor, Daria Lucan (12 ani), sportiva legitimata la CSS-LPS Suceava, a terminat pe primul loc in probele de 100 de metri bras, 100 de metri fluture si 200 mixt, a cucerit argintul la 100 metri liber si bronzul in probele de 100 spate si 200 liber. Marius Verciuc, sportiva legitimata tot la CSS-LPS Suceava, s-a impus in probele de 100 de metri spate, 100 si 200 de metri liber si a cucerit argintul la 100 bras, 100 fluture si 200 de metri mixt.

Din lotul sucevean prezent la Bacau au mai facut parte inotatorii Victor Turluianu si Teodor Plamada.  Gratie acestor rezultate, CSU Suceava si CSS-LPS Suceava au ocupat pozitiile 3, respectiv 4, in clasamentul pe echipe.

Sunt incantat de performantele obtinute de sportivii mei. Le doresc sa aiba succes si aceiasi motivatie in continuare. Multumesc atat conducerii Scolii Gimnaziale Nr. 3 cat si coordonatorului CSU Suceava pentru conditiile excelente de pregatire. De asemenea, aducem multumiri domnului Catalin Bunduc si centrului Victoria Gym pentru pregatirea pe care o fac sportivii acolo”, a spus antrenorul Cezar Moscaliuc.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *