Au luat 10 sub Pietricica

Grupele de republicani de la Lps Suceava au inceput cu stangul sezonul de primavara, incasand zece goluri in dubla pe care au jucat-o ieri, pe terenul Ceahlaului Piatra Neamt, in etapa a 15-a din sezonul regulat.

In primul meci de sub Pietricica, echipa suceveana de juniori A, condusa de pe banca de Ciprian Anton a pierdut in fata liderul la zi din clasamentul seriei, cu scorul de 2-5, la capatul unui joc in care oaspetii si-au spalat onoarea prin golurile marcate de Colesniuc si Zaharia. In cel de-al doilea joc, formatia de juniori B de la Lps Suceava, condusa de directorul Ioan Radu, a cedat in fata nemtenilor cu un sec 0-5.

Grupele de juniori de la Rapid Cfr Suceava si-au amanat meciurile pe care trebuia sa le dispute duminica, in compania celor de la Acs Ceahlaul Piatra Neamt, din cauza terenului impracticabil de la Itcani.

In runda urmatoare, Lps Suceava ar trebui sa primeasca duminica, pe acelasi teren “1 Mai” din Itcani, vizita celor de la Lps Vaslui, in timp ce grupele de la Rapid se vor deplasa in fieful celor de la FC Vaslui.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *