Au jucat finala la Winter Cup

Sporting continua sa confirme pe plan national la nivel juvenil. Grupa de 2004 a clubului sucevean a participat la sfarsitul saptamanii trecute la Cupa Winter Kids, competitie desfasurata la Plopeni (Prahova). Dupa trei zile de intreceri, pustii antrenati de Bogdan Pantea au ocupat la final locul 2, dintr-un total de 11 echipe.

“Alb-verzii” au terminat faza grupelor cu un bilant de doua victorii si o remiza, 3-0 cu TNT Bacau si 2-0 cu bulgarii de la Ariston Ruse, respectiv 2-2 cu Juniorul Bucuresti. Calificati de pe primul loc, sucevenii au dat in sferturi peste grupa de la Petrolul Ploiesti, pe care au eliminat-o cu scorul de 3-2. Sporting a ajuns in finala, dupa ce a trecut in faza semifinalelor, la loviturile de departajare, cu scorul de 7-6, de cei de la Kinder Targoviste. In ultimul act, pustii lui Bogdan Pantea au ratat marele trofeu, fiind invinsi la limita, cu scorul de 0-1, de formatia AFC Odorhei.

Pe langa diplome si cupa aferenta locului secund, “alb-verzii” au pus mana si pe titlul de golgheter, adjudecat de suceveanul Ionut Nistor, cu un total de 9 goluri.

Bogdan Pantea a mizat la turneul de la Plopeni pe jucatorii: Narcis Puscasu – Mihnea Mostoflei, Angelo Rotaru, Luca Atitienei, Eduard Neamtu, Alex Cantemir, Robert Locic, Iustin Strugariu, Eduard Homiuc, Ionut Nistor si Razvan Agapi.

Rezultatele echipei sucevene:

Grupe:
Sporting Suceava – Juniorul Bucuresti,2-2
Sporting Suceava – TNT Bacau 3-0
Sporting Suceava – Ariston Ruse 2-0

Sferturi de finala:
Sporting Suceava – Petrolul Ploiesti 3-2

Semifinale:
Sporting Suceava – Kinder Targoviste 3-3 (7-6, d.p.)

Finala:
Sporting Suceava – AFC Odorhei 0-1

Sporting participa in weekendul viitor la Cupa TNT de la Bacau, cu grupa de 2006.

COMENTARII:

2 Comentarii la "Au jucat finala la Winter Cup"

  1. Cum a jucat Robert Locic la Sporting daca el este legitimat la Luceafarul?

  2. IONUT NISTOR golgeterul editiei,viitoarea stea a fotbalului sucevean este din MALINI!!!

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*