Au intrat în vacanţă

Meciul cu Aerostar Bacău a consemnat ultimul joc al jucătorilor echipei Rapid înaintea vacanţei. Sevaciuc şi colegii săi au primit liber o lună de zile, urmând să reia pregătirile pe 12 iulie.

Antrenorul Bogdan Tudoreanu a anunţat că jucătorii săi au intrat după meciul de vineri în vacanţă. Tehnicianul Rapidului a mărturisit că după reunirea lotului şi-ar dori să susţina cât mai multe jocuri de verificare, însă va stabili programul de pregătire peste o lună de zile.

“Băieţii au intrat în vacanţă până pe data de 12 iulie, atunci când este programată reunirea. Mai multe nu pot să spun. Vreau să facem 6-7 jocuri de pregătire, depinde cum ne va permite şi programul.”, a precizat antrenorul ceferiştilor.

La 5 zile după reunire, pe 17 iulie, rapidiştii vor debuta în ediţia 2010-1011 a Cupei României. Prima etapă din noul sezon al Ligii a III-a va avea loc pe 20 august.

“Avem nevoie de întăriri. Nu ştim dacă vom trage la promovare, vom vedea în funcţie de bugetul pe care îl vom avea la dispoziţie.”, a conchis Bogdan Tudoreanu.

Conducerea clubului Rapid mai are de achitat jucătorilor o serie de restanţe financiare. Jumătate dintre componenţii echipei sunt cu salariile la zi şi au primit şi primele pentru victoriile cu Sporting Vaslui, Willy Bacău şi Poli II Iaşi. În scurt timp vor primi aceleaşi drepturi băneşti şi restul ceferiştilor, urmând ca luna viitoare să fie achitate primele pentru ultimele două victorii din campionat, cu Dunărea II Galaţi şi cu Aerostar Bacău.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au intrat în vacanţă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*