Au încheiat sezonul

Cupa Cetate Ardud - lupte LPS Suceava

Luptatorii Liceului cu Program Sportiv Suceava au participat la sfarsitul saptamanii trecute la „Cupa Cetate Ardud”. Ajuns la a 6-a editie, turneul a reunit la start peste 200 de sportivi din Romania, Moldova, Ucraina si Ungaria.

Antrenorii Valerica Gherasim si Andrei Bolohan au deplasat la competitia din Satu Mare un lot de zece sportivi. La juniori I, categoria 96 de kilograme, Sebastian Perepeliuc a ocupat locul 3. Performanta acestuia este de apreciat, mai ales ca luptatorul sucevean a urcat recent de la juniori II, categoria 85 de kilograme. Afla intr-o situatie asemanatoare, dupa ce a inaintat in categorie, de la 55 la 60 de kilograme, Teodor Horatau a terminat pe locul 5, dupa ce a fost oprit in drumul spre o medalie la juniori I de un moldovean clasat pe locul 3 la Europene.

La juniori II, Teodor Chira a castigat aurul la categoria 80 de kilograme, iar Marius Blandu s-a clasat pe locul 5 la 58 de kilograme.

Valerica Gherasim“Suntem multumiti de evolutia sportivilor nostri la ultimul turneu din acest an. Tinem sa multumim pentru sprijinul primit din partea Inspectoratului Scolar Judetean Suceava, Consiliului Judetean Suceava si Consiliului Local Suceava. Ne-am mai dori ca pana la sfarsitul anului sa putem face un cantonament, pentru ca altfel incep Sarbatorile si sportivii nostri vor urca in categorie”, a declarat antrenorul Valerica Gherasim.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au încheiat sezonul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*