Au început pregătirile pentru venirea Stelei. Goian: „Soția mă va vedea mai rar pe acasă”

dorin-goian

Peste 7.000 de spectatori sunt asteptati in tribunele stadionului “Areni” la meciul dintre Foresta Suceava si Steaua Bucuresti, programat joi, pe 27 octombrie, de la ora 21:30, în șaisprezecimile Cupei României. Președintele clubului din Areni, Dorin Goian, a mărturisit că sunt multe lucruri de pus la punct pe plan organizatoric și speră ca partida să se desfășoare în condiții cât mai bune.

Foresta Suceava va inchiria instalatia de nocturna de la firma italiana Suno e Immagine, aceeasi care a asigurat iluminatul si la meciul dintre FCM Baia Mare si Steaua, de anul trecut. Stalpii nocturnei urmeaza sa ajunga in Suceava marti sau miercuri si vor fi fixati pe pista de atletism. Instalatia de iluminat va avea o capacitate de cel putin 1.100 de lucsi.

„Promitem ca vom incerca sa organizam cat mai bine acest joc. De acum incolo va fi o munca titanica, pentru ca acest joc reprezinta un eveniment foarte important pentru Suceava. I-am si spus sotiei ca de acum incolo ma va vedea mai rar pe acasa, sper sa nu depuna actele de divort dupa acest meci”, a glumit Dorin Goian.

Biletele vor fi puse in vanzare cel tarziu duminica, pe 23 octombrie, si urmeaza sa coste intre 30 si 50 de lei.

„Din pacate, avem doua tribune inchise, care nu au avizul ISU. Daca Steaua va veni cu o galerie organizata atunci va trebui sa avem si o zona-tampon pentru motive de siguranta. Speram sa avem undeva la 7.000-8.000 de suporteri. Ne-am gandit la un pret, care nu este inca oficial, de 50 de lei la Tribuna I, 40 de lei la Tribuna a II-a si 30 de lei la peluze. Pana la jocul cu Steaua dorim sa punem gradene pe tot stadionul, ma refer la Tribuna a II-a si la cele doua peluze pentru ca lumea care vine la meci sa aiba conditii decente de vizionare. Sunt multe gradene de pus, dar trebuie sa facem tot posibilul pentru a le pune”, a anuntat presedintele executiv al Forestei.

Referitor la meciul propriu-zis, Dorin Goian mizeaza pe sprijinul publicului in incercarea Forestei de a elimina Steaua din Cupa Romaniei: „Voi avea niste discutii cu jucatorii, dar sunt sigur ca motivatia va fi maxima din partea lor. Cu totii speram la un spectacol fotbalistic cat mai bun si intram in teren cu gandul de a produce surpriza. Chiar daca Steaua pleaca cu prima sansa, in fotbal se poate intampla orice. Avem publicul de partea noastra si vrem sa invingem.”

Serviciile de securitate la meciul dintre Foresta si Steaua vor fi asigurate de peste 100 de stewarzi si reprezentanti ai Politiei, Jandarmeriei si Politiei Locale. Accesul spectatorilor se va face prin patru porti. Pe poarta principala vor intra doar cei care au biletele la Tribuna I, iar poarta dinspre Pompieri va fi destinata pentru peluza dinspre Primarie si Tribuna a II-a. Poarta dinspre CSM Suceava va fi rezervata galeriei oaspetilor, in timp ce fanii Forestei vor intra pe poarta de langa vestiare.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Au început pregătirile pentru venirea Stelei. Goian: „Soția mă va vedea mai rar pe acasă”"

  1. nu puneti gradene,sa intram mai multi …mizez pe 10k cel putin de suportir care vor veni la meci

  2. Da asa foame va e ? 50 de lei biletul ?? Asta asa sa va scoateti parleala cu nocturna !

    • Eu cred ca mai degraba ti-e foame tie băițaș . Daca nu ai avea foame in gat faci cumva si vi la meci. Dar daca ti-e foame normal ca un parlit ca tine intra aici pe site sa ironizeze clubul .

  3. Băietu’, nu-ți convine, stai acăsucă…

  4. wcsb nu e STEAUA!

  5. Macar sa puna bilete la vanzare de sambata de la meciul cu Pancota, cei care vin sambata de sambata sa aiba prioritate. Sunt convins ca multi care vin sambata de sambata nu o sa mai gaseasca bilete, se vor da pe la institutii si sponsori, pile, relatii. Asa ar fi frumos . Pot face si pachete wcsb + pancota + afumati de ex 50 lei , ai spectatori automat si la urmatorul meci.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*