Au inceput „cercetarile”

Imediat dupa tragerea la sorti a optimilor Challenge Cup, handbalistii de la Universitatea au inceput sa vorbeasca despre Burevestnik. Singurul “student” care a intrat in contact cu handbalul din Ucraina este Bogdan Soldanescu.

Pe vremea cand juca la HCM Constanta, “Budi” a infruntat Zaporozhye, in cadrul optimilor Cupei Cupelor, sezonul 2005-2006. Constantenii s-au calificat atunci mai departe, chiar daca in Ucraina au cedat la 4 goluri diferenta.

“Campionatul lor cred ca este sub al nostru ca valoare. Toti ucrainienii de nivel inalt joaca in Germania sau Spania. Echipa lor campioana, Zaporozhye, este mai periculoasa, in rest nu stiu nimic despre celelalte echipe. Probabil practica un handbal in forta, agresiv, dar nu cred ca sunt de speriat”, a declarat Bogdan Soldanescu

Antrenorul Leonard Bibirig a dezvaluit ca a inceput deja faza de documentare pentru meciul din luna februarie: “Domnul Petru Ghervan a luat legatura cu cei care au arbitrat in Croatia si pot sa ne trimita DVD-ul cu meciul tur, pe care ucrainienii l-au jucat acolo. Usor, usor, pana la sfarsitul lui decembrie speram sa mai facem rost de imagini si cu meciurile lor din campionat. Ne dorim sa ii cunoastem cat mai bine, iar calificarea sa ne-o asiguram din mansa tur”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au inceput „cercetarile”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*