Au făcut spectacol

Cine vine pe Areni fără 4 nu scapă. Acesta pare a fi noul slogan al Rapidului. Ceferiştii au învins joi satelitul Politehnicii Iaşi cu scorul de 4-2.

Rapidul a deschis repede scorul prin Negru, care a transformat un penalty obţinut tot de el. Oaspeţii puteau restabili egalitatea în minutul 20, când fostul atacant al Cetăţii, Caragea, a rămas singur cu Gavriloaia dar a trimis mingea în bara transversală. Ceferiştii au replicat prin Azaharioaei, care a şutat în plasa laterală de la marginea careului. Nici Şuleru nu a reuşit să înscrie, şutul acestuia ocolind milimetric stâlpul din dreapta portarului ieşean. Atacantul Rapidului şi-a luat revanşa câteva minute mai târziu, când a finalizat o fază pornită de la Romaniuc. Ieşenii nu au renunţat la luptă şi au redus din diferenţă prin Caragea, care a profitat de o greşeală comisă de Sevaciuc. Cea mai mare ratare a partidei i-a aparţinut lui Azaharioaei, care a trimis în transversală, singur cu poarta goală. Ocazia irosită de Nicu avea să îi coste pe rapidişti, Politehnica restabilind egalitatea după două minute. Finalul primei reprize a mai consemnat o ocazie în dreptul lui Şuleru, al cărui şut a fost respins în extremis de portarul Politehnicii.

Rapidul a preluat din nou conducerea chiar la începutul mitanului secund, Azaharioaei înscriind după o faza frumoasă creată de Apetri. Scorul final a fost stabilit în minutul 60 de Şuleru, care a reluat în plasă o centrare a lui Pantea. Până la finalul partidei gazdele şi-au mai trecut în cont o serie de ocazii importante, însa Şuleru şi Stănescu nu au mai reuşit să înscrie.

Scor final 4-2 pentru Rapid Suceava, care urcă momentan până pe locul 5 în ierarhia primei serii din Liga a III-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au făcut spectacol"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*