Au depăşit suta de goluri

Sporting Suceava a castigat ambele intalniri desfasurate, ieri, in fieful gruparii LPS Bacau, in cadrul etapei a 26-a din Campionatul National de Juniori Republicani. In primul meci al zilei, grupa de juniori A a “alb-verzilor” s-a impus in fata gazdelor, cu scorul de 2-0, prin goluri marcate in prima repriza de Bagu si Andronicescu. In jocul rezervat echipelor de juniori B, desi s-a vazut condusa pe tabela inca din primele minute, Sporting a castigat in final, cu scorul de 4-2, gratie reusitelor lui Stefan, autorul unei duble, Ioancea si Nechitoaia, depasind cu aceasta ocazie si pragul de 100 de goluri marcate in actualul sezon.

Acum, ca am depasit aceasta bariera in privinta golurilor marcate, urmatorul nostru obiectiv este sa depasim 100 de puncte, in cele trei jocuri pe care le mai avem de disputat in cadrul sezonului regulat”, a spus managerul Ciprian Anton, care a precizat ca a facut deja demersurile necesare pentru ca stadionul Areni sa gazduiasca, la inceputul lunii iunie, unul dintre turneele zonale rezervate echipelor de juniori B, clubul Sporting Suceava urmand sa primeasca un raspuns in acest sens pe data de 18 mai.

In schimb, grupele de la LPS Suceava s-au intors cu doua infrangeri identice de sub Pietricica, scor 0-7, in urma dublei confruntari disputate, in cadrul aceleisi etape de joi, in compania celor de la Fc Ceahlaul.

Juniori A – Rezultatele etapei a 26-a:
Noua Generatie Iasi – LPS Iasi 0-1
LPS Bacau – Sporting Suceava 0-2
CSS Botosani – FC Vaslui 2-0
Politehnica Iasi – LPS Roman 4-1
FC Ceahlaul – LPS Suceava 7-0
CSS Targu Neamt – ACS Ceahlaul 3-2
FC Botosani – LPS Piatra Neamt 2-3
LPS Botosani a stat in aceasta runda.

Juniori B – Rezultatele etapei a 26-a:
Noua Generatie Iasi – LPS Iasi 5-0
LPS Bacau – Sporting Suceava 2-4
CSS Botosani – FC Vaslui 1-1
Politehnica Iasi – LPS Roman 0-0
FC Ceahlaul – LPS Suceava 7-0
CSS Targu Neamt – ACS Ceahlaul 6-2
FC Botosani – LPS Piatra Neamt 7-2
LPS Botosani a stat in aceasta runda.

In etapa urmatoare, programata duminica, echipele de la LPS Suceava vor evolua, pe terenul din cartierul Itcani, in compania celor de la CSS Targu Neamt, in vreme ce grupele de la Sporting vor avea zi de pauza.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *