Au de tras în Cupa României

România va fi reprezentata în editia 2013-2014 a cupelor europene la handbal masculin de patru echipe. Potrivit anuntului de ieri al FR Handbal, la masculin, România va avea o singura reprezentanta în Liga Campionilor, pe campioana HCM Constanta. În Cupa EHF va evolua vicecampioana Stiinta Bacau, plus câstigatoarea Cupei României, finalista sau cea mai bine clasata echipa în semifinalele Cupei României. Ultimul loc de cupe europene va fi atribuit unei echipe de pe locurile 1-4 din Liga Nationala, în Challenge Cup. Distribuirea exacta a locurilor din cupele europene, exceptându-le pe cele de Liga Campionilor si cel al vicecampioanei la masculin în Cupa EHF, va fi cunoscuta dupa disputarea Cupei României, între 17-19 mai, la Brasov. Cu o etapa inainte de finalul campionatului, CS Universitatea Suceava ocupa locul 4 in clasament, la un punct in fata celor de la Potaissa Turda.

COMENTARII:

7 Comentarii la "Au de tras în Cupa României"

  1. s-ar putea sa fie la fel ca anul trecut…meciul de cupa dintre locurile 4 si 5 sa fie decisiv ptr cine merge in challange…anul trecut, am fost noi invingatori cu resita, desi veneam de pe locul 5….acum sa nu patim invers, sa venim de pe locul 4 si sa pierdem cu turda, ca degeaba i-am intrcut in clasament…pana la urma, nu mi se pare prea corect ca un singur meci intre locurile 4 si 5 sa decida (asta in cazul in care locurile 1, 2, 3 castiga in sferturile cupei, ceea ce este foarte probabil)…o echipa obtine locul 4 dupa 22 de etape, iar daca pierde un singur meci cu locul 5, aceasta ii ia locul in challange…practic, in contextul actual, la fel ca anul trecut, nu prea conteaza daca e locul 4 sau 5…e acelasi lucru, invingatoarea din meciul de cupa, merge in challange!

  2. Mai era o varianta in discutie. Ca echipele de pe locurile 1 si 2 in campionat, HCM Constanta si Stiinta Bacau, sa fie capi de serie pe tabloul Cupei Romaniei, iar restul de sase echipe sa fie bagate la gramada in urna la tragerea la sorti.

  3. gresesti alcatraz. constanta merge in liga campionilor. bacau in ehf plus cea mai bine clasata echipa din campionat care ajunge in semifinalele cupei.
    adica: in semifinale ajung constanta,bacau,odorhei si turda. inseamna ca merge in ehf odorheiul pt ca e echipa mai bine clasata in campionat fata de turda.
    ar trebui sa mearga in semifinale 2 echipe dintre locurile 5-8 ca sunceava sa nu prinda cupa challenge.

  4. Daca finala o sa fie HCM – BACAU, si celelalte semifinaliste ar fi Suceava si Turda, atunci CSU ar putea juca in EHF.

  5. nu inteleg un lucru!cum poate romanul sau botosaniul sa aiba sali de sport iar suceava nu. ori primarul, ori consilierii sint dusi cu capul sau sint inpotriva acestei comunitati, in conditiile in care ai echipa de handbal asa buna si nu ai unde juca.rusine, rusine! VOTATI URMATORUL PRIMAR lungu si gasca!

  6. Mare branza.La sv pana la urma va fi o ek din astia ca Burlacu care joaca pe doi lei si o ciorba,fara randament si se vor bate in fiecare an la limita retrogradarii care vor ajunge sa joace din nou pe teren de zgura.Macar vor fi,autohtoni eventual ceva import din „Paylanda” si incrucisati ulterior la Lucina si Radauti.Jucatorii valorosi daca nu-si vor gasi ek,vor ajunge sa puna marfa in galantare, mare scofala.Cum naiba la Baia-Mare au cate cinci ek la fiec categ de varsta fete+baieti, div fete+liga,div baieti+promov sigura in liga,nu stiu daca au si div B.Va doresc Sarbatori Pascale fericite deocamdata si o sa vedem ce va mai fi

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*