Au cucerit 18 medalii la Memorialul „Dorin Melinte”

Atletii cluburilor sucevene au cucerit nu mai putin de 18 medalii la Memorialul “Dorin Melinte”, un concurs interjudetean destinat juniorilor, care a avut loc in weekendul trecut la Bacau. Sucevenii s-au impus in sapte probe prin Ionut Tofanescu (CSS Radauti) – 800 de metri, Claudia-Ionela Costiuc (Dorna Vatra Dornei) – 800 de metri, Petru Robert Kore (Dorna Vatra Dornei) – 800 si 1.500 de metri, Denis Ambaros (Colegiul Militar Campulung) saritura in lungime si prin stafetele masculine ale Colegiului Militar Campulung, invingatoare la 4×200 si 4×400 de metri.

In alte sase probe, atletii suceveni au obtinut argintul prin Matei Ionescu (LPS Suceava) – 60 de metri, Ionut Tofanescu (CSS Radauti) – 200 de metri, Claudia Ghiuta (LPS Suceava) – 400 de metri, Diana Pascal (CSS Radauti) – 800 de metri, Claudia Ionela Costiuc (Dorna Vatra Dornei) – 800 de metri, si prin cea de-a doua stafeta de 4×200 de metri aliniata la start de Colegiul Militar Campulung. Medaliile de bronz, cinci la numar, au fost aduse de Ionut Tofanescu (CSS Radauti) – 400 de metri, Alexandru Prasneac (CSM Dorna) – 1.500 de metri, Constantin Perdei si Alexandru Perdei (CSS Radauti) – 3.000 de metri si Alexandra Agache (LPS Suceava) – 60 de metri garduri.

Pentru atletii suceveni, aceasta a fost ultima repetitie inaintea finalei Campionatului National pentru juniori I ce va avea loc la sfarsitul acestei saptamani in sala “Ion Soter” din Bucuresti.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au cucerit 18 medalii la Memorialul „Dorin Melinte”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*