Au confiscat primul loc

Lps Suceava si-a asigurat si din punct de vedere matematic calificarea la turneul semifinal al Campionatului National de handbal masculin rezervat echipelor de juniori III. Echipa antrenata de Petru Branduse a confiscat practic prima pozitie in clasamentul Seriei A, dupa ce a castigat patru din cele cinci meciuri disputate la sfarsitul saptamanii trecute la Piatra Neamt, in cadrul turneului cu numarul 3. Echipa suceveana s-a impus pe rand in fata formatiilor Lps Iasi (25-19), Lps Piatra Neamt (26-14), Lps Botosani (31-23) si Lps Vaslui (22-21), pierzand doar ultimul meci, jucat contra gruparii din Roman (14-16).

“A fost un turneu important pentru noi prin prisma faptului ca ne-am consolidat pozitia de lideri ai clasamentului. Chiar daca bilantul nu a fost de 100% victorii, pierzand ultimul meci pe fondul unei relaxari premature si a lipsei de concentrare la finalizare, ne-am indeplinit obiectivul, acela de a realiza matematic numarul de puncte necesar castigarii Seriei A, inaintea disputarii ultimului turneu din sezonul regulat. Desi a fost un turneu de lupta, cu jocuri echilibrate, important pentru noi a fost sa invingem echipele care ne puteau ameninta pozitia de lider, Lps Vaslui si Lps Iasi. Vom aborda si ultimul turneu cu aceasi seriozitate, în ideea de a pregati jocurile care vor urma în cadrul turneului semifinal”, a spus antrenorul echipei sucevene de juniori III, Petru Branduse.

Lps Suceava a mizat sub Pietricica pe urmatorul lot de jucatori: Eduard Duman, Florin Mihaescu, Lucian Bivol – Bogdan Plugariu, Andi Tofanel, Iulian Cojan, Emil Solcan, Relu Chirila, Robert Alupoaie, Alexandru Cocos, Razvan Baciu, Catalin Antoneac, Sebastian Caldarus, Bogdan Cozorici si Ovidiu Cozorici.

Ultimul turneu din cadrul sezonului regulat va avea loc in perioada 12-14 aprilie, in sala din Roman.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

  1. BRAVO BAIETILOR, FELICITARI DOMNILOR PROFESORI , MULTA BAFTA LA TURNEELE SEMIFINALE DE JUNIORI 2 SI 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close