Au „ars” Petrolul

Cetatea Suceava a inregistrat astazi prima victorie din actualul sezon. “Alb-albastrii” au trecut pe teren propriu de Petrolul Ploiesti cu scorul de 2-1, gratie reusitelor semnate de Tomaz si Apetri.

Cetatea a inceput mai bine meciul si dupa doar 10 minute Tomaz a reusit sa deschida scorul dupa o lovitura libera executata de Tomescu. Din pacate pentru sucevenii prezenti in tribunele stadionului Areni, avantajul favoritilor nu a durat foarte mult. Dupa un sfert de ora, prahovenii au egalat prin Budescu care a reusit sa inscrie dintr-un unghi destul de greu. Pana la pauza nu au mai fost ocazii importante la cele doua porti, doar Budescu fiind aproape de a realiza dubla in minutul 40.

Repriza secunda a fost multa mai animata. Cetatea a inceput la fel ca si in precendetele jocuri de pe teren propriu cu o ocazie mare dupa iesirea de la vestiare. De data aceasta a fost randul lui Tomaz sa exaspereze suporterii dupa ce mingea trimisa de el a lovit transversala. In minutul 69 Apetri suteaza la coltul lung, insa mingea trece pe langa poarta. Oaspetii ameninta prin Cristi Vlad care trimite cu capul pe langa poarta o minge venita dupa o lovitura de la coltul terenului. Sutul lui Homneac din minutul 73 este retinut de Vlad, iar un minut mai tarziu, voleul lui Feraru loveste transversala. Ultimele ocazii avea sa anunte golul izbavitor al Cetatii. Florin Apetri a inscris pentru 2-1 cu un sut splendid din afara careului. Pana la finalul partidei, Palimaru si-a trecut in cont doua ocazii insa mingile trimise de el din actiune si din lovitura libera au trecut pe langa poarta. Ultima mare ocazie a partidei le-a apartinut oaspetilor, sutul lui Casici din lovitura libera fiind respins providential de Catalin Pascal. Scor final, 2-1, iar Cetatea obtine prima victorie din acest sezon, in fata unei formatii insotite la Suceava de circa 100 de suporteri.

Cetatea Suceava: Pascal – Ferari, Cososchi, Bernard – Plecanciuc, Apetrei, Homneac (Hapiuc), Tomaz, Tomescu (Halip) – Avrămia (Azaharioaei), Pălimaru.

Petrolul Ploieşti: Alexandru Vlad – Gabi Crăciun, Daniel Chiriţă, Şomodean (Casici 65), Pompiliu Stoica – Claudiu Dumitresi, Neagoe, Cristian Vlad, Avram (C-tin Stoica), Budescu – Elek (Jăpălău).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au „ars” Petrolul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*