„Au aratat cateva calitati”

La finalul amicalului cu Rapid CFR, antrenorul Cetatii, Ovidiu Murariu a dat de inteles ca infrangerea suferita in fata ceferistilor nu ar trebui sa fie luata prea mult in seama. Tehnicianul galben-albastrilor s-a referit aici la jucatorii pe care i-a titularizat la aceasta partida, majoritatea dintre acestia avand putine prezente in tricoul Cetatii.

“Astazi am vrut sa le dau tinerilor o sansa de a arata ce pot si mi-am dorit sa verific daca e prematur sa ma bazez pe vreunul dintre ei in momentul de fata. Au aratat cateva calitati, dar in 90 de minute nu pot sa ii evaluez. In ceea ce priveste adversara de astazi, nu am decat cuvinte de lauda. Am jucat si cu Ramnicu Sarat si cu FC Panciu si pot afirma cu tarie ca echipa pregatita de Bogdan Tudoreanu merita sa fie pe unul dintre primele trei locuri ale clasamentului” a declarat Ovidiu Murariu.

In amicalul cu Rapid CFR, pentru Cetatea au evoluat printre altii, Sumanariu, Mierla, Ţibulcă si Sturzu(foto), toti facand partea din grupa de ’90 pregatita de Silviu Stanescu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *