Şi-au anulat două amicale

Terenurile impracticabile au dat peste cap programul de pregatire al divizionarei secunde Rapid Suceava. Astfel, in lipsa unui teren acceptabil, “ceferistii” au fost nevoiti sa anuleze atat meciul revansa de azi contra celor de la FC Pojorata, cat si jocul amical programat joi in compania divizionarei a patra Minerul Iacobeni.

Aflati in cantonament la Poiana Negri, rapidistii incearca sa perfecteze in schimb un meci cu Gloria II Bistrita, in fieful ardelenilor. “Ne rezumam la alergari, cate doua sedinte pe zi. Avem tot ce ne trebuie aici la Poiana Negri, de la sala de forta pana la bazin de refacere”, a precizat antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Deocamdata, pentru gruparea de pe Areni, singurul si ultimul amical batut in cuie ramane cel cu FCM Dorohoi, programat pentru sambata.“Alb-visiniii” au disputat cinci partide de verificare in aceasta iarna, inregistrand un bilant de doua victorii, un rezultat de egalitate si doua infrangeri: 1-0 si 4-1 cu CSM Kosarom Pascani, 1-1 cu Gloria Bistrita, respectiv 0-3 cu Ceahlaul Piatra Neamt si 1-5 cu FC Pojorata.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

4 Comentarii

  1. daca nu vor fi rezultate domnul din fotografie va da vina pe subtirimea lotului si oboseala ! cate infringeri sau cat de jos trebuie sa ajunga Rapidul ca sa se aduca un antrenor bun ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *