Au antamat două amicale cu CSM Focşani

CSU Suceava vrea sa profite de pauza competitionala in care se afla primele doua esaloane ale handbalului masculin romanesc pentru a disputa cateva meciuri de verificare in perspectiva barajului de promovare in Liga Nationala.

In acest sens, conducerea universitarilor a contactat mai multe cluburi, dar numai CSM Focsani si-a dat acceptul de a-si testa fortele cu sucevenii.

Aveam in plan sa disputam patru meciuri amicale in aceasta perioada de pauza, dar cei de la Stiinta Bacau au primit o scurta vacanta, iar cei de la CSU Galati au probleme cu banii. In aceste conditii, vom disputa doar doua meciuri impotriva celor din Focsani, cel mai probabil la sfarsitul saptamanii viitoare, la Suceava”, a precizat antrenorul Razvan Bernicu.

Cu cinci etape ramase de disputat din sezonul regulat, CSU Suceava se afla pe locul 2 in clasamentul seriei de est a Diviziei A, la egalitate de puncte cu Stiinta Bacau. Campionatul se reia pe 17 aprilie, cand Burlacu si compania vor evolua la Buzau. Pana atunci, Razvan Bernicu spera sa-i recupereze si pe cei doi jucatori accidentati din lot, este vorba de Olariu si de portarul Tcaciuc.

In ultimul meci al etapei a XXI-a, Vicov – Atletico Alexandria 34-40 (18-21).

Rezultatele etapei a XXI-a:
HC Dobrogea Sud – Cimentul Bicaz 73-28
Stiinta Bacau – Politehnica Iasi 39-27
Farul Constanta – CSM II Bucuresti 10-0
LPS Piatra Neamt – CSU Targoviste 29-22
GSIP Moreni – HC Buzau 31-41
CS Vicov Bucovina – Atletico Alexandria 34-40
CSU Suceava a stat in aceasta runda.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au antamat două amicale cu CSM Focşani"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*