Au alergat spre etapa finală

Csm Dorna Vatra Dornei a reusit sa se califice cu patru sportivi la etapa finala a Campionatului National de atletism pentru copii. In urma etapei zonale de la Bacau, dornenii si-a asigurat prezenta la faza pe tara prin Daniel Mihaescu, care a izbutit cel mai bun timp al anului in proba de 800 de metri la categoria copii I, Alexandru Miron, sosit pe locul secund in aceiasi cursa, Paula Vantu, ocupanta a locului 4 in proba feminina de 800 de metri, si Paula Grigoroscuta, sosita pe locul 5 in cursa de 200 metri la copii 3.

Sunt foarte multumit de rezultatele sportivilor nostri la etapa de zona de Bacau, dar noi vom pune baza mai mult pe Campionatul National de Cros ce va avea loc sambata la Baile Felix si unde vom participa cu un lot numeros de 24 de sportivi. Acolo ne dorim o calificare la Balcaniada de Cros si cucerirea a cel putin doua medalii”, a precizat antrenorul dornean Cristi Prasneac.

La randul lor, sportivii cluburilor Lps Suceava si Css Radauti au urcat pe podium in urmatoarele probe:

-locul I: Eduard Prelipcean (Css Radauti, 60 de metri si lungime – copii 1), Cristina Calugareanu (Lps Suceava, 60 de metri – copii 1), Marius Suiu (Lps Suceava, 600 de metri – copii 2).
-locul al II-lea: Florin Pitic (Css Radauti, 60 de metri si 600 de metri – copii 1), Rares Moisiuc (Css Radauti, lungime si 600 de metri – copii 2), Cristina Calugareanu (Lps Suceava, 600 de metri – copii 1).
-locul al III-lea: Lorena Serediuc (Lps Suceava, 600 de metri – copii 1), Danut Bahan (Lps Suceava, 600 de metri – copii 2).

Campionatul National de Cros de la Baile Felix va avea loc sambata, 17 martie, in vreme ce etapa finala a Campionatului National de atletism pentru copii se va desfasura la Bucuresti, la sfrasitul lunii martie.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au alergat spre etapa finală"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*