Au ajuns la turneul final

LPS Suceava s-a calificat la turneul final al Campionatului National de handbal masculin rezervat echipelor de juniori II din postura de ocupanta a locului secund in clasamentul turneului semifinal de la Plopeni. Trupa antrenata de Petru Branduse si Iulian Dugan si-a asigurat prezenta intre primele opt echipe din tara la aceasta categorie de varsta cu un bilant de trei victorii si o singura infrangere.

Sucevenii au inceput turneul cu o infrangere, scor 24-30, in compania celei mai puternice echipe din serie, CSM Bacau. Esecul nu i-a demoralizat pe handbalistii pregatiti de Petru Branduse, care au obtinut victorii pe linie in urmatoarele partide: 25-17 cu CSS2 Bucuresti, 29-23 cu CSS Calarasi si 25-23  cu LPS Buzau.

Jocurile nu au fost deloc usoare. Ma bucur ca am reusit aceasta calificare pe fondul unor jocuri bune, cu echipe bine pregatite. Chiar si în jocul pierdut cu CSM Bacau, am demonstrat ca avem potential, fiind singura echipa care a reusit sa puna probleme ocupantei primului loc. Apreciez daruirea si dorinta de victorie a elevilor mei manifestata, mai ales în ultimul joc care era decisiv pentru calificare. Ne dorim sa avem o comportare buna la turneul final, si de ce nu, un loc pe podium. Depinde numai de noi”, a spus antrenorul Petru Branduse.

LPS Suceava a mizat la turneul semfinal de la Plopeni pe urmatorul lot de jucatori: Duman Eduard, Bogdan Plugariu, Andi Tofanel, Bogdan Cozorici, Iulian Cojan, Emil Solcan, Relu Chirila, Robert Chitan, Alexandru Cocos, Alex Dascalu, Gabriel Câmpan, Catalin Antoneac, George Zamfirache, Daniel Ionasciuc, Ciprian Gvinda, George Paul Omania, Marius Vacariu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close