Au ajuns la capătul răbdării

“Am hotărât să nu ne prezentăm la jocul de la Roman, chiar cu riscul de a fi amendaţi de către federaţie. Cred că am avut un parcurs onorabil în acest sezon şi de aceea vrem să fim sprijiniţi de către municipalitate, aşa cum ni s-a promis în iarnă. Primăria ne-a anunţat săptămâna asta că nu mai oferă bani la fotbal, dar cu toate acestea îşi asumă meritele şi rezultatele echipei. De aceea, am decis să protestăm şi să mutăm echipa înapoi la Iţcani”, a anunţat unul dintre conducătorii Rapidului.

Neplătiţi de aproape două luni şi având de primit patru prime restante, jucătorii “alb-vişiniilor” vor să intre pe teren, la partida cu Aerostar, cu tricouri inscripţionate cu mesaje de protest vis-a-vis de lipsa de implicare a autorităţilor locale în sprijinirea echipei.

“Suntem singura echipă din judeţ care încă mai activează la nivelul primelor trei eşaloane şi cred că ne-am descurcat onorabil în acest campionat. Sperăm să nu rămânem cu buza umflată în ceea ce priveşte primirea salariilor restante, aşa cum s-a întâmplat cu jucătorii de la Cetatea. Ni s-au promis nişte bani, iar acum suntem luaţi la mişto”, a declarat unul dintre greii vestiarului rapidist.

Amenda pentru neprezentarea la un meci din Liga a III-a este cuprinsa intre 2 si 53 de milioane lei vechi, in functie de motiv.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *