Au acumulat din nou restanţe

Problemele financiare si-au refacut aparitia pe Areni. Marin Barbu, unul dintre antrenorii divizionarei secunde Rapid Suceava, a precizat ca s-au acumulat din nou datorii salariale catre jucatori, iar daca situatia nu se va indrepta, gruparea “ceferista” risca sa piarda o serie dintre fotbalisti in pauza de iarna, printre cei urmariti de alte echipe numarandu-se Semeghin, Cainari, Sumanariu si capitanul Florin Plamada, ultimul avand sanse sa fie rechemat oricand la FC Botosani. “Am ajuns din nou sa avem restante salariale pe doua luni. Nu mai vorbesc ca unii jucatori mai au de luat bani de anul trecut. E nevoie de un interes ceva mai mare pentru aceasta echipa, pentru ca si jucatorii raspund altfel in teren cand sunt cu banii la zi. Trebuie sa avem grija pentru ca deja unele echipe au pus ochii pe unii jucatori si riscam sa-i pierdem gratis la iarna”, a declarat Barbu.

Rapidul au primit ultima transa de bani din partea Primariei la jumatatea lunii octombrie, cand municipalitatea a virat in conturile clubului 100.000 de lei noi.

Rapid Suceava reintra sambata in focul meciurilor oficiale dupa o pauza fortata de aproape trei saptamani. Gruparea “ceferista” mai are de disputat pana la sfarsitul anului patru meciuri oficiale, iar antrenorul Marin Barbu si-ar dori macar noua puncte din aceste jocuri: “Obiectivul nostru este sa castigam fiecare meci. Baietii sunt in vana. Cred ca ne-a prins bine aceasta pauza, pentru ca unii aveau accidentari usoare, iar altii au jucat prea mult in tur si intervenise oboseala. Trebuie sa castigam in primul rand aceste doua jocuri de acasa, cu Slobozia si Dunarea Galati, iar apoi sa incercam sa scoatem un rezultat bun la Berceni, o echipa bine organizata. Daca am scoate 9 puncte ar fi excelent”.

COMENTARII:

5 Comentarii la "Au acumulat din nou restanţe"

  1. UN anonim de antrenor …viseaza la bani …poate sa plece toti jucatorii ca ..in fapt nu vor ajunge pe nicaieri …sa pierdut de-a lungul timpului din cauza unor oameni lipsiti de orizont fotbalistic ..La Suceava un oras care totul e la pamint …de unde investitorii ..suporterii nu au nici o vina ..ei traiesc mereu cu o speranta in suflet …la un fotbal de calitate …

  2. ne strangem cativa sa facem galerie sucevei pt meciul de sambata dintre Rapid Suceava si Unirea Slobozia?????

  3. Ar trebui o galerie

  4. am o propunere : biletul de intrare sa fie 10 ron si asa sa ajutam si noi Rapidul daca nu sunt bani ! cine are de venit la meci si care vrea sa vada fotbal de liga 2 va plati 10 ron ! chiar daca ar veni numai 1500 de spectatori in loc de 2000 tot clubul Rapid e in avantaj daca biletul e 10 ron! zgarcitii sa stea acasa sau sa se de-a viteji si comenteze aiurea la calculator ! cine nu are bani sa intre cu galeria gratis si sa sustina echipa sau vreti sa vedeti meciul moaca ?!?! deci se poate vedea meciul si pentru cei cu bani care vor plati si pentru cei fara bani care o sa faca galerie ! veniti la meci ca sa fim cat mai multi si sa platim biletul ca sa ajutam si noi Rapidul daca suntem suporteri adevarati!

  5. Deci pana la urma ce facem ne adunam sa facem galerie???

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*