Au acaparat podiumul

Atletii suceveni au bifat nu mai putin de 35 de prezente pe podiumul de premiere la cea de-a IX-a editie a Memorialului “Dorin Melinte” de la Bacau, ultimul mare concurs de verificare inainte de Campionatele Nationale pentru juniori I, II si III.

In intrecerile destinate juniorilor mari, performerul delegatiei sucevene a fost Sebastian Ursachi, atletul legitimat la CSS Gura Humorului reusind sa se impuna in probele de 400 si 800 de metri. Pe lista castigatorilor si-a trecut numele si Andrei Leanca (foto), sportivul de la CSM Dorna Vatra Dornei reusind sa stabileasca la Memorialul de la Bacau cel mai bun timp al sezonului de sala in proba de 3.000 de metri, la categoria juniori I: 8 minute, 45 de secunde si 20 sutimi. Printre laureati s-a numarat si Calin Balabasciuc, atletul legitimat la Colegiul Militar “Stefan cel Mare” din Campulung Moldovenesc ocupand primul loc in proba de 200 de metri.

In alte cinci probe, cluburile sucevene au ocupat locul secund prin: Victor Turusanco (LPS Suceava) – triplu salt; Gabriela Doroftei (CSM Suceava) – 3.000 de metri; Elena Strucinschi (CSS Gura Humorului) – 800 de metri; Simona Caziuc (LPS Suceava) – 400 de metri; Calin Balabasciuc (CM “Stefan cel Mare” Campulung) – 60 de metri.

La juniori mari, sucevenii au mai bifat alte sapte prezente pe ultima treapta a podiumului prin: Andreea Cucosel (LPS Suceava) – 60 de metri; Cosmin Mihaila (CM “Stefan cel Mare” Campulung)) – 200 de metri; Elena Strucinschi (CSS Gura Humorului) – 400 de metri; Matei Ailincai (CN “Nicu Gane” Falticeni) – 400 de metri; Simona Caziuc (LPS Suceava) – 800 de metri; Dorin Rusu (CSS Radauti) – 1.500 de metri; Alexandru Marin (CM “Stefan cel Mare” Campulung) – lungime.

Atletii suceveni au dominat si probele de stafeta. Astfel, stafeta masculina a Colegiului Militar “Stefan cel Mare” din Campulung Moldovenesc a ocupat primele doua locuri atat la 4 x 200, cat si 4 x 400 de metri, CSS Radauti a bifat un loc doi prin stafeta feminina de 4 x 200 de metri, plus doua locuri trei prin stefeta feminina de 4 x 400 de metri si cea masculina de 4 x 200 de metri, in vreme ce LPS Suceava a ocupat locul doi prin stafeta feminina de 4 x 400 de metri.

In intrecerile rezervate juniorilor III au excelat sportivi de la CSM Dorna Vatra Dornei, pregatiti de antrenorul Cristian Prasneasc. Astfel, Daniel Claudiu Mihaescu a ocupat primul loc in probele de 800 si 1.500 de metri, colega sa, Paula Alina Vantu, s-a impus la 3.000 de metri si a terminat a doua la 1.500 de metri, in vreme ce Alexandru Miron a ocupat locul al doilea in cursele de 1.500 si 3.000 de metri.

Tot la juniori mici, cluburile sucevene au mai bifat un loc doi prin Valentin Niculcea (CSS Radauti) – 60 de metri, plus alte trei prezente pe ultima treapta a podiumului prin Cristiana Calugarean (LPS Suceava) – 60 de metri, Gavril Halip (CSS Radauti) – 60 de metri si Bogdan Petroaie (LPS Suceava) – aruncarea greutatii 4 kilograme.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Au acaparat podiumul"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*