Atmosfera joviala in tabara elvetienilor

La sosirea in Suceava, intreaga delegatie elvetiana era foarte binedispusa. La oprirea autocarului langa sala LPS, toti jucatorii au aplaudat, bucuria sosirii fiindu-le rapid stopata de temperatura de afara. “Este rece!”, au exclamat la unison elvetienii la coborarea din autocar.

Pe drumul dinspre Bucuresti spre Suceava, delegatia formatiei Bern Muri a vizionat o serie de filme, cel mai cautat fiind un documentar despre Hagi. La antrenamentul desfasurat aseara, cei prezenti in sala au avut surprinderea de a constata ca in sacul cu mingi destinate antrenamentului era strecurata si o minge de fotbal, care de aftfel era la mare cautare de catre handbalisti. Intrebat de un reporter GazetaSV ce cauta mingea de fotbal printre cele de handbal, un jucator elvetian a declarat, glumind, ca la ei asa se practica handbalul, cu mingea de fotbal.

Inainte de a incepe antrenamentul propriu-zis, elevii lui Daniel Weber s-au incalzit atat cu mingile de handbal, cat si cu cea de fotbal. La fiecare sut spre poarta, jucatorii exclamau “Hagi!”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Atmosfera joviala in tabara elvetienilor"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*