Atmosferă tensionată la rugby

Problemele financiare cu care se confruntă echipa locală de rugby se reflectă tot mai mult în cadrul lotului. Trei componenţi ai echipei CSM Bucovina au refuzat să intre în teren la meciul cu CSM Bucureşti.

Ca şi cum accidentările din ultima perioadă nu ar fi fost suficiente, antrenorul Constantin Vlad se confruntă şi cu nemulţumirile câtorva jucători. Drelciuc, Lupei şi Andronic nu au vrut să intre în teren la meciul din ultima etapă, fiind nemulţumiţi că nu şi-au primit drepturile financiare. Pe lângă cei trei, nici Ionuţ Florea nu a jucat contra bucureştenilor. Acesta l-a anunţat pe antrenorul Constantin Vlad chiar înaintea meciului că a semnat un precontract cu Aradul, iar managerul de acolo i-a interzis să mai evolueze pentru CSM Bucovina.

“Desi se află sub contract cu CSM Suceava, el a semnat un precontract cu Aradul. Cu jumătate de oră înainte de începerea meciului a refuzat să intre în teren. Problema este dureroasă fiindcă acest sportiv este plătit mai mult de CSM Suceava decât de cei din Arad. Cazarea şi celelalte drepturi i le plateşte CSM Suceava.”, a spus directorul CSM Suceava, Valerică Gherasim.

În altă ordine de idei, Marius Hamciuc, jucător care sâmbătă a suferit o fractură de tibie şi peroneu, a fost operat luni. Centrul echipei locale de rugby va fi indisponibil până la finalul campionatului.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Atmosferă tensionată la rugby"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*