Atmosferă superbă

Publicul sucevean s-a ridicat duminică la nivelul unei finale de cupă europeană. Chiar dacă rezultatul final le-a lăsat un gust amar suporterilor Universităţii, atmosfera în care s-a desfăşurat partida nu va putea fi uitată mult timp de acum încolo de toţi cei prezenţi la LPS.

Prezenţa trofeului Challenge Cup în Suceava nu putea să îi lase indiferenţi pe iubitorii sportului din localitate. Cei 60 de suporteri reşiteni prezenţi în sala LPS nu au avut nicio şansă în faţa fanilor suceveni. O mare de tricouri albe sau albastre, majorete şi fani vopsiţi pe faţa în culorile Universităţii au fost ingredientele pentru o dupa-amiază de neuitat. Cel mai înfocat suporter al “studenţilor”, Mădălin Ţuţu a fost primit ca un erou de cei 400 de suporteri. Sucevenii au salutat apoi intrarea favoriţilor, aruncând flori din tribună, pentru ca pe întreg parcursul partidei să trăiască cu sufletul la gură fiecare fază. Finalul a fost emoţionant. Jucătorii le-au mulţumit suporterilor pentru susţinerea din întreg sezonul cu un banner, răspunsul venind prompt dinspre tribună.

Cu inima alături de handbaliştii suceveni s-au aflat şi aproximativ 1.000 de personae care au urmărit partida pe ecranul din centrul oraşului. Bibirig şi Compania nu au rămas datori, iar după încheierea jocului au mers în faţa Casei de Cltură sa îi salute şi pe aceşti suporteri.

foto: Doru Halip

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Atmosferă superbă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*