Atmosferă bună la CSU

Venirea lui Stelian Bursuc pe banca tehnică a Universităţii Suceava a fost de bun augur. Cel puţin aceasta este părerea handbaliştilor suceveni după primele antrenamente sub comanda tehnicianului nemţean.

La începutul acestei săptămâni antrenorul Stelian Bursuc a condus primele antrenamente la Suceava, alături de Leonard Bibirig. Noua formulă tehnică a Universităţii a lăsat o impresie bună în rândul jucătorilor.

“Deocamdată ne înţelegem foarte bine cu domnul Stelian Bursuc. Dumnealui colaborează foarte bine şi cu domnul Bibirig, iar atmosfera este extraordinară. Scheme noi nu am exersat încă, poate pe parcurs. A fost puţin timp pentru a introduce elemente noi”, a mărturisit Bogdan Şoldănescu.

Părerea pivotului sucevean este împărtăşită şi de Iulian Andrei: “Atmosfera este bună. Domnul Stelian Bursuc a venit cu lucruri noi, pe care încearcă să le implementeze la echipă şi sper să facă o treabă bună împreună cu domnul Bibirig.”

Jucătorii Universităţii Suceava au şi alt motiv de satisfacţie. Imediat după ce au încasat prima tranşă de bani de la Primărie, conducătorii echipei sucevene au virat către sportivi o parte din restanţele salariale.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Atmosferă bună la CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*