Atletul rădăuțean Andrei Ihnatiuc a urcat pe podium la Balcaniada de Alergare Montană de la Câmpulung

România a cucerit nouă medalii, trei de aur, trei de argint și trei de bronz, sâmbătă, la Campionatele Balcanice de alergare montană de la Câmpulung Moldovenesc.

Printre „tricolorii” care au urcat pe podiumul de premiere se numara si radauteanul Andrei Ihnatiuc, sportivul pregatit de Bogdan Roscaneanu obtinand bronzul in proba de 6 kilometri rezervata juniorilor.

Acestă clasare a contribuit și la rezultatul general al echipei României, care a devenit la final vicecampioană balcanică. Andrei Ihnatiuc a obtinut astfel si o medalia de argint cu echipa, din care a mai facut parte si Petru Iulian Pop (CSM Dorna Vatra Dornei) – locul 11 la individual.

„Nu e un lucru ușor să ajungi pe un podium balcanic. Sunt mândru de acest rezultat al lui Andrei, adus atât României cât și clubului CSS Radauti. Experiența acumulată, munca, sacrificiile și seriozitatea la antrenamente a făcut să ajungem la acest rezultat. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi atat fizic cât și moral, dar nu în ultimul rand financiar”, a precizat antrenorul Bogdan Roscaneanu.

Bianca Gabriela Catrinar, atleta pregatita de Erzilia Timpau la CSM Raraul Campulung Moldovenesc, a terminat pe locul 8 in cursa de 6 kilometri rezervata junioarelor si a luat medalia de bronz cu echipa Romaniei.

La cea de-a 13-a ediție a Campionatelor Balcanice de alergare montană au participat 64 de sportivi din șase țări, Ucraina, Turcia, Slovenia, Republica Moldova, Bulgaria și România. 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Atletul rădăuțean Andrei Ihnatiuc a urcat pe podium la Balcaniada de Alergare Montană de la Câmpulung"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*