Atleții suceveni s-au remarcat la Cupa “1 Decembrie”

Atleții cluburilor sucevene s-au remarcat la Cupa “1 Decembrie”, un tradițional concurs de atletism care a avut loc zilele trecute, la Bacău, în prezența a peste 400 de sportivi de la 52 de cluburi din țară.

Claudia Ionela Costiuc a câștigat cursele de 800 și 1.500 de metri ale junioarelor I, prin timpul realizat în prima probă atleta antrenată de Cristian Prâsneac la CSM Dorna Vatra Dornei obținând calificarea la Campionatul European under-18.

Pe primul loc s-a clasat și Alexandru Prâsneac, în proba de 800 metri a juniorilor I, precum și ștafeta de 4×400 de metri de la CSM Dorna Vatra Dornei, care a concurat la aceeași categorie de vârstă în alcătuirea Ştefan Ungureanu, Andrei Ihnatiuc, Petru Robert Kore, Alexandru Prâsneac.

Andrei Ihnatiuc, sportiv cu dublă legitimare CSŞ Rădăuți – CSM Dorna Vatra Dornei, a mai cucerit o medalie de aur în proba de 3.000 de metri și una de argint la 1.500.

Adelin Pop, un alt atlet cu dublă legitimare, CSŞ Hunedoara – CSM Dorna Vatra Dornei, a câștigat proba de 1.500 de metri a juniorilor I și a sosit al doilea la 800 de metri.

 În cadrul aceluiași concurs, Roxana Ghiuță, sportivă pregătită de Silviu Casandra la CSM Suceava, a cucerit două medalii de argint în probele de 400 și 800 de metri, în timp ce colegul de club Tudor Axinte a obținut bronzul la săritura în lungime. 

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *