Atleții suceveni, multimedaliați la naționalele de cros

Atleții cluburilor sucevene au urcat pe podiumul de premiere în nouă dintre probele Campionatului Național de Cros ce a avut loc sâmbătă la Botoșani, în prezența a peste 140 de sportivi de la 47 de cluburi.

Delegația de la CSM Suceava (foto), condusă de antrenorul Silviu Casandra, a cucerit trei medalii de aur prin Andreea Stavila (6.000 de metri – tineret), echipa masculină, formată din Cosmin Crăciun, Ştefan Turluianu și Andrei Hasna (8.000 metri – tineret) și echipa feminină, alcătuită din Andreea Stavilă, Roxana Ghiuță, Maria Luca și Ioana Tomciuc (6.000 de metri – tineret).

La individual, CSM Rarăul Câmpulung a urcat pe podium prin Mădălina Elena Sîrbu, care și-a păstrat titlul de campioană națională la junioare în proba de 4.000 de metri și Antonia Bodnariuc, medaliată cu argint la 6.000 de metri – categoria tineret.

Atletele pregătite de Erzilia-Elena Tîmpău au mai cucerit două medalii de argint cu echipa de tineret, formată din Antonia Bodnariuc, Bianca Catrinar și Georgiana Gatej, și echipa de junioare, pentru care au concurat Mădălina Sîrbu, Talida Sfârghiu și Anca Moroșan.

CSŞ Rădăuți, club a cărei delegație a fost condusă la Botoșani de antrenorii Bogdan Roșcăneanu și Elena Vizitiu, a cucerit medalia de aur la categoria tineret cu echipa masculină, alcătuită de Ciprian Costîn, Andrei Ihnatiuc, Marco Tărnăuceanu și Ştefan Cuciurean.

În fine, Dorna Vatra Dornei a urcat pe ultima treaptă a podiumului cu ștafeta mixtă formată din Claudia Ionela Costiuc și Alexandru Prâsneac. 

Exit mobile version