Atleții suceveni concurează în direct pe TVR 2

Sâmbătă și duminică, în sala de atletism din Complexul Sportiv „Lia Manoliu” se va desfășura finala Campionatului Național de atletism rezervat seniorilor și tineretului. Județul Suceava este reprezentat de patru sportivi la competiția din Capitală. Este vorba despre Andrei Gag, Gabriela Doroftei, Dorin Andrei Rusu și Lenuța Burueană.

Lenuța Burueană va intra prima în concurs, sportiva legitimată la CSU Suceava urmând să participe sâmbătă, de la ora 11:00, în proba de aruncare a greutății. Clubul condus de Sorin Rață va fi reprezentat și în proba masculină, programată de la ora 12:40, acolo unde Andrei Gag își va apăra titlul de cel mai bun aruncător român.

La finala Campionatului Național de atletism rezervat tineretului și seniorilor, Andreea Gabriela Doroftei (foto) va lua startul în două probe. Sportiva antrenată la CSM Suceava de Erzilia Țâmpău va alerga, sâmbăta, de la ora 11:25, în cursa de 1.500 de metri, iar o zi mai târziu, de la ora 11:15, Andreea are programat startul în cursa de 3.000 de metri.

Tot duminică, de la ora 12:30, Andrei Dorin Rusu, pregătit la CSM Dorna Vatra Dornei de Cristian Prâsneac, va concura în cursa de 3.000 de metri alături de alți 25 de atleți.

TVR 2 va transmite în direct imagini din sala de atletism a Complexului Sportiv “Lia Manoliu” sâmbătă, în intervalul orar 11:00-13:30 și duminică, între orel 11:00 și 13:50.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *