Atleții suceveni au urcat pe podium la Campionatul Național de Alergare Montană de la Câmpulung

Atletii suceveni au obtinut sase clasari pe podium la Campionatul National de Alergare Montana ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Campulung Moldovenesc.

Andrei Ihnatiuc, sportiv pregatit de Bogdan Roscaneanu la CSS Radauti si CSM Dorna Vatra Dornei, a devenit campion national la categoria juniori (foto), iar Madalina Sirbu, atleta antrenata de Erzilia-Elena Timpau la CSM Raraul Campulung Moldovenesc si CSM Suceava, a cucerit titlul national la junioare.

Madalina Sirbu a contribuit si la medalia de aur cucerita de CSM Raraul in clasamentul final pe echipe, acolo unde au mai punctat Anca Morosan si Bianca Catrinar.

La individual, Anca Morosan a devenit vicecampioana nationala U20, Marius Turcu, tot de la CSM Raraul, a luat argintul la tineret, in vreme ce CSM Dorna a ocupat locul 2 in clasamentul pe echipe in formula Petru Robert Kore – Andrei Ihnatiuc – Mihai Morosan – Valentin-Sorin Iluca.

La competitia de la Campulung Moldovenesc au asistat si presedinta Federatiei Romane de Atletism, Anisoara Cusmir, si secretarul general Adrian Mladinoiu.

Exit mobile version