Atleții suceveni au urcat pe podium la Campionatul Național de Alergare Montană de la Câmpulung

Atletii suceveni au obtinut sase clasari pe podium la Campionatul National de Alergare Montana ce a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute la Campulung Moldovenesc.

Andrei Ihnatiuc, sportiv pregatit de Bogdan Roscaneanu la CSS Radauti si CSM Dorna Vatra Dornei, a devenit campion national la categoria juniori (foto), iar Madalina Sirbu, atleta antrenata de Erzilia-Elena Timpau la CSM Raraul Campulung Moldovenesc si CSM Suceava, a cucerit titlul national la junioare.

Madalina Sirbu a contribuit si la medalia de aur cucerita de CSM Raraul in clasamentul final pe echipe, acolo unde au mai punctat Anca Morosan si Bianca Catrinar.

La individual, Anca Morosan a devenit vicecampioana nationala U20, Marius Turcu, tot de la CSM Raraul, a luat argintul la tineret, in vreme ce CSM Dorna a ocupat locul 2 in clasamentul pe echipe in formula Petru Robert Kore – Andrei Ihnatiuc – Mihai Morosan – Valentin-Sorin Iluca.

La competitia de la Campulung Moldovenesc au asistat si presedinta Federatiei Romane de Atletism, Anisoara Cusmir, si secretarul general Adrian Mladinoiu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *