Atleții suceveni au urcat pe podium la Campionatele Naționale de Marș

Atleții de la CSM Suceava au urcat în zece rânduri pe podiumul de premiere la Campionatele Naționale de Marș – 10 kilometri pentru seniori, tineret și juniori U20 ce au avut loc la București.

Delegația condusă de antrenorii Cristina Casandra și Radu Mihalescu a cucerit cinci medalii în probele individuale prin Ştefan Cimpoieș – argint la tineret și juniori U20, Diana Angelescu – bronz la senioare și Alexandru Canceu – bronz la tineret.

CSM Suceava a obținut alte cinci medalii în cursele pe echipe prin Ştefan Cimpoieș, Alexandru Canceu și Emanuel Cozmici – aur la tineret și bronz la seniori și Ştefania Horodnic, Bianca Pîrghie și Corina Maloș – bronz la senioare și argint la tineret și junioare U20.

Andrei Gafița – abonat de 14 ani la podiumul competițiilor naționale

Andrei Gafița

Un alt sucevean, Andrei Gafița, care se pregătește în continuare în orașul natal, dar care concurează acum pentru clubul CSU Alba Iulia a devenit vicecampion național de seniori în cadrul competiției de la București.

De remarcat că, pentru Andrei Gafița (27 de ani), 2024 a fost al 14-lea an consecutiv cu prezență pe podium în competițiile naționale de marș.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *