Atleții suceveni au cucerit trei medalii la Campionatul Balcanic de alergare montană de la Poiana Brașov

Atletii suceveni au cucerit, alaturi de echipa Romaniei, trei medalii la Campionatul Balcanic de alergare montana pentru seniori si juniori ce a avut loc, sambata trecuta, la Poiana Brasov.

Andrei Ihnatiuc, alergator pregatit de Bogdan Roscaneanu la CSS Radauti, si Petru Iulian Pop, sportiv antrenat de Cristian Prasneac la CSM Dorna Vatra Dornei, au ocupat locul 5, respectiv 9, ajutand astfel echipa de juniori a Romaniei sa devina vicecampioana balcanica.

Madalina Elena Sirbu, atleta pregatita de Erzilia Tampau la CSM Raraul Campulung Moldovenesc si CSM Suceava a ocupat locul 9 la individual, indeajuns sa castige bronzul cu echipa de junioare a Romaniei.

A fost un sezon destul de dificil, cu competitii destul de multe intr-un timp relativ scurt, cu multe concursuri amânate sau chiar anulate, însa, în ciuda acestui fapt, fetele noastre au avut un an extraordinar, reusind sa cucereasca peste 30 de medalii, dintre care 20 de aur la campionatele nationale si balcanice”, a precizat Erzilia Tampau.

In total, Romania a cucerit noua medalii, trei de aur, trei de argint si trei de bronz la Campionatele Balcanice de alergare montana de la Poiana Brasov.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Atleții suceveni au cucerit trei medalii la Campionatul Balcanic de alergare montană de la Poiana Brașov"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*