Atenţie la „câini” !

Primul meci al Universitatii in returul de campionat, contra formatiei Dinamo, naste mai multe orgolii decat s-ar parea initial. Dupa ce si-a invins fosta sa echipa chiar in propriul fief, Leonard Bibirig isi doreste enorm ca si in meciul retur sa ia cele doua puncte.

Desi au negat ca intalnirea cu dinamovistii are o insemnatate aparte, handbalistii suceveni pregatesc cu o atentie deosebita partida de sambata. De altfel, directorul tehnic al Universitatii Petru Ghevran a atras atentia ca elevii sai vor avea un meci mult mai greu decat cel disputat in Stefan cel Mare.

“Dinamo este o echipa cu multe orgolii. De fapt, clubul Dinamo in general nu poate sa-si fixeze obiective de mijloc de clasament. Faptul ca i-am invins la Bucuresti nu este un argument in favoarea noastra. La Dinamo sunt probleme financiare destul de mari dar sunt sigur ca jucatorii vor incerca sa arate ca jocul din tur a fost un accident” a declarat Petru Ghervan.

In meciul tur disputat pe 6 septembrie la Bucuresti, Universitatea Suceava a castigat cu scorul de 30-25. In momentul de fata Dinamo ocupa locul 4 al clasamentului fiind la 6 puncte in fata sucevenilor care sunt pe locul 7.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Atenţie la „câini” !"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*