Atenţie la accidentări!

Odată cu meciurile din Challenge Cup, pentru Universitatea Suceava începe o perioadă extrem de aglomerata în jocuri. Handbaliţtii suceveni vor susţine şase partide într-un interval de numai două săptămâni, timp în care vor trebui să se deplaseze la Cluj şi la Constanţa.

Imediat după dubla din Challenge Cup, “studenţii” vor pleca în Ardeal, pentru a juca miercuri cu Universitatea Cluj. La sfârşitul săptămânii viitoare, Universitatea va întâlni Ştiinţa Bacău pe teren propriu după care vor merge pe litoralul Marii Negre pentru a juca miercuri, 4 martie, cu HCM Constanţa. Ţinând cont de programul infernal al echipei sale, directorul tehnic Petru Ghervan nu poate spera decât ca elevii săi să nu iasă accidentaţi din dubla cu Liberty Sao Bernardo.

“Ne dorim extrem de mult o calificare şi vom face tot posibilul să o obţinem. Ce-i drept, o calificare fără accidentari ar fi şi mai bună. Sper să nu fie probleme. Am vazut ce au păţit ieri Reşiţa şi Constanţa…” a mărturisit directorul tehnic, Petru Ghervan.

Oboseala care afectează echipele romaneşti antrenate în Cupele Europene, şi-a spus cuvântul miercuri. HCM Constanţa şi UCM Reşiţa, formaţii care luptă pentru titlu în acest sezon, au fost învinse în meciurile din Liga Naţională, de HC Odorhei respectiv Pandurii Tg. Jiu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *