Aşteaptă greşelile sucevenilor

Echipa locală de handbal joacă sâmbătă pe terenul formaţiei HC Caraş Severin, într-unul dintre cele mai interesante meciuri ale etapei a IV-a din Liga Naţională. Gazdele mizează în disputa cu Universitatea pe experienţa superioară a propriilor jucători.

Antrenorul banatenilor, Gligore Czari, a anunţat că îl aşteapta un meci greu contra Universităţii. Tehnicianul gazdelor mizează însa pe faptul că, jucând în viteză, sucevenii vor comite şi multe greseli, de care reşitenii vor putea profita.

“In conditiile unui inceput destul de dificil de campionat, partida de sambata va fi foarte grea. Tot timpul au iesit meciuri incinse contra Universitatii, care au dat un spectacol handbalistic foarte placut. Sper sa facem un joc bun, nu cum s-a intamplat in etapa trecuta cu Dinamo. Suceava are un joc in viteza, dar cand joci in viteza apar si greseli, de care noi trebuie sa profitam. Avem o echipa experimentata, care poate face acest lucru”, a declarat Gligore Czari, conform colegilor de la www.handbalvolei.ro

În meciul cu Universitatea Suceava, HC Caraş Severin nu va conta pe Pîrvan, jucător care a suferit o ruptură de ligamente. În plus, Pârâianu, Cuciula, Petrea şi Tucanu s-au antrenat sporadic în ultima săptămână, ceea ce reprezită un motiv în plus de îngrijorare pentru banca tehnică a bănăţenilor. De cealată parte, în lotul deplasat de antrenorii Stelian Bursuc şi Leonard Bibirig în Banat nu se regăsesc Cristi Bursuc şi Adrian Chiruţ, ambii fiind accidentaţi. Pentru jocul de sâmbătă tehnicienii Universităţii i-au cooptat pe Petrea şi Ţigănaşu de la echipa a II-a.

Meciul dintre HC Caraş Severin şi Universitatea Suceava se va disputa în Sala Polivalentă şi va fi arbitrat de cuplul buzoian Georgian Băducu / Răzvan Voicu.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close