Aşteaptă apelul lui Clim

Constantin Ferariu s-a aratat dispus sa vina din aceasta iarna la Rapid si chiar sa renunte la o parte din pretentiile financiare, dar numai in conditiile in care este contactat in acest sens de catre presedintele “ceferistilor”, Gabriel Clim. Fundasul celor de la Sporting reclama faptul ca oficialii “alb-visiniilor” vorbesc despre transferul sau doar prin intermediul presei, unde a devenit si tinta preferata a ironiilor suporterilor.

Eu sunt dispus sa merg la Rapid, sunt dispus sa negociez, vreau sa-i ajut. Pana acum insa, m-au chemat o singura data la discutii, la reunirea lotului. De atunci nu m-a mai sunat nimeni din conducerea Rapidului, am vorbit doar cu domnul Murariu. Insa nu da el bani pentru salarii. Daca ma vor cu adevarat la echipa, sa ma contacteze domnul presedinte Gabriel Clim, sa ne intalnim, sa discutam“, a spus Ferariu.

Fundasul sucevean a precizat si care i-au fost exact pretentiile financiare la prima runda de negocieri cu oficialii Rapidului. “Am inteles ca nu pot sa-mi dea un salariu de 4.000 de lei pe luna, asa ca am solicitat sa-mi ofere 2.000 de lei pe luna, dar sa fiu platit in avans pe sase luni. Nu am cerut 25.000 de lei, asa cum s-a vehiculat atunci. Chiar sunt dispus sa mai renunt la ceva bani“, a mai spus Constantin Ferariu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Aşteaptă apelul lui Clim"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*