Atacantul sucevean Alexandru Buziuc îngroașă lista jucătorilor de la FCSB infectați cu noul coronavirus

Alexandru Buziuc a fost testat pozitiv cu COVID-19, atacantul sucevean in varsta de 26 de ani fiind al zecelea jucator infectat din lotul FCSB-ului. Buziuc s-a simtit rau dupa meciul cu FC Arges, castigat de FCSB, cu scorul de 3-0, iar ulterior a fost testat pentru noul coronavirus, rezultatul fiind unul pozitiv.

In cursul zilei de marti, au fost testati si ceilalti jucatori al “ros-albastrilor”, acestia asteptand acum rezultatele cu sufletul la gura, asta pentru ca au avut contract direct cu colegul lor Alexandru Buziuc.

FCSB urmeaza sa joace, joi seara, cu Slovan Liberec, in Turul II preliminar din Europa League, iar in acest moment are un singur atacant valid pentru meciul contra cehilor, este vorba de Adrian Petre.

Conform protocolului UEFA, urmeaza o noua testare pentru “ros-albastri”, care va fi efectuata cu o zi înainte de meci, la o clinica din Bucuresti afiliata de forul european.

Pe langa suceveanul Alexandru Buziuc, pe lista celor infectati cu noul coronavirus la FCSB se mai afla portarul Andrei Vlad, fundasii Andrei Miron si Iulian Cristea, mijlocasii Ovidiu Popescu, Ionut Vina, Darius Olaru, Florin Tanase si Andrei Pandele, atacantul Sergiu Bus, dar si o parte a staff-ului tehnic.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *