Atacantul sucevean Albert Hofman va reveni din sezonul viitor în Superligă

Albert Hofman a fost împrumutat din nou de Universitatea Cluj, atacantul sucevean urmând să evolueze în sezonul viitor peste fosta campioană a României, Oțelul Galați.

Universitatea Cluj a ajuns la un acord cu SC Oțelul Galați pentru împrumutul jucătorului Albert Hofman. Atacantul în vârstă de 21 de ani va îmbrăca tricoul echipei de la malul Dunării până la finalul sezonului 2024-2025, când se va întoarce la ‘U’„, se menționează pe site-ul clubului ardelean.

Clubul Oțelul Galați informează la rândul său pe site-ul oficial că jucătorul se află deja în lotul condus de antrenorul Dorinel Munteanu care efectuează în această perioadă un stagiu montan la Vatra Dornei.

Hofman a marcat 7 goluri în tricoul formației ”U” Cluj în cele 39 de partide în care a fost utilizat, oferind şi 2 assist-uri (8 meciuri în Superliga, 28 în Liga a II-a, 3 în Cupa României).

În partea a doua a sezonului precedent, a evoluat sub formă de împrumut la Unirea Dej, acolo unde a punctat de 3 ori în cele 10 partide în care a jucat.

Atacantul are şi 10 prezențe în naționala Under-19 a României, reprezentativă pentru care a înscris 2 goluri. El este eligibil pentru regula Under-21.

Albert Hofman se bucură că are ocazia să evolueze din nou în Liga I. „Mă bucur că voi juca iarăşi în Superligă, urmează un sezon în care voi da totul pentru noua mea echipă„, a menționat Hofman, care a început fotbalul în oraşul natal, la ACS Junior Câmpulung Moldovenesc, sub îndrumarea antrenorului Mihai Eremia.

Exit mobile version